02 серпня 2019 року до Єдиного Державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі - ЄДР) внесено запис щодо припинення юридичної особи Головного управління ДФС у Житомирській області в результаті реорганізації (код ЄДРПОУ 39459195).

З метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від    19 червня 2019 року №537 «Про утворення територіальних органів Державної податкової служби» та відповідно до вимог наказу ДФС від 31.07.2019 № 7-рг «Про реорганізацію головних управлінь ДФС в областях та м. Києві»  Головним управлінням ДФС у Житомирській області 02 серпня 2019 року видано наказ № 1-рг «Про затвердження Плану заходів та персонального складу комісії з реорганізації Головного управління ДФС у Житомирській області».
Зазначеним наказом затверджено персональний склад комісії з реорганізації Головного управління ДФС у Житомирській області, план заходів з реорганізації Головного управління ДФС у Житомирській області шляхом приєднання до Головного управління ДПС у Житомирській області та встановлено 2-місячний строк заявлення кредиторами вимог з дня оприлюднення повідомлення про рішення щодо припинення юридичної особи.

Головою комісії з реорганізації визначено начальника Головного управління ДФС у Житомирській області Олександра Лаврова.

Go to top