Новоград-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України  в Житомирській області повідомляє, що Пенсійний фонд України запровадив новий онлайн - сервіс для громадян  -   СМС - інформування.

Відтер, за допомогою СМС - повідомлень Пенсійний фонд інформуватиме пенсіонерів про призначення та перерахунок пенсій, а застрахованих осіб  -  про сплату за них єдиного соціального внеску та розмір їхнього страхового стажу.

У зв’язку з цим, запрошуємо всіх бажаючих з числа пенсіонерів та застрахованих осіб завітати до найближчого управління Пенсійного фонду України в Житомирській області  та  надати відповідні контактні дані мобільного зв’язку та згоду на отримання СМС - повідомлень від Пенсійного фонду України.

Одночасно закликаємо мешканців міста та району реєструватися на веб - порталі Пенсійного фонду України. Адже, користуючись електронним сервісом Фонду,  ви матимете доступ до даних, які містяться в реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування та будете володіти інформацією щодо пенсійного забезпечення та сплачених страхових внесків.

Крім цього, особи, які користуються послугами веб - порталу за допомогою електронного цифрового підпису, мають можливість замовити послугу СМС - інформування безпосередньо на порталі, не звертаючись до органів  Пенсійного фонду України.

 Заступник начальника Новоград-Волинського                           
 відділу обслуговування громадян   
 Новоград-Волинського об’єднаного управління
 Пенсійного фонду України  в Житомирській області
 Н.Т.Павлюк                                            

Go to top