Новоград-Волинське об’єднане управління Пенсійного фонду України в Житомирській області інформує про перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня 2019 року

З 1 квітня поточного року, органами Пенсійного фонду України в області проведено  перерахунок  пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію.

Перерахунок проведено тим особам, які станом на 1 березня 2019 року набули додаткового страхового стажу 24 місяці, або тим, які не набули такого страхового стажу, але  на цю дату пройшло не менше двох років після призначення чи попереднього перерахунку пенсії.

Це – стандартний перерахунок, який проводився, починаючи з 1 січня                2004 року через кожних 2 роки  для пенсіонерів, які продовжували працювати  відповідно до п.4 ст. 42 Закону України від 09 липня 2003 року №1058-ІV «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування». Відмінність полягає                        у тому, що якщо раніше такий перерахунок здійснювався лише за заявою людини, то тепер проводитиметься автоматично щороку з 1 квітня, незалежно від того  звернеться людина чи ні.

Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.
          
Перший заступник начальника
          об'єднаного управління                                                            О.Загрива








    




 
 

Go to top