6  грудня цього року ще у двох містах Житомирщини – Бердичеві та Новограді-Волинському стартує проект Міністерства юстиції України «Шлюб за добу». Організатором державної реєстрації шлюбу виступило комунальне підприємство «Центр державної реєстрації» Садківської сільської ради (Житомирський район).

Державна реєстрація шлюбу за скороченою процедурою у м. Бердичів здійснюватиметься за адресою: вул. Руська, 4. Місце проведення державної реєстрації шлюбу в м. Новограді-Волинському: вул. Шевченка, 6.

Майбутнім нареченим, які бажають одружитися без зайвої бюрократії, не чекаючи місячного строку, досить виконати декілька нескладних кроків.

По-перше, звернутися до організатора державної реєстрації шлюбу з необхідними документами. По-друге, обрати зручні для себе дату і час проведення державної реєстрації. По-третє, укласти цивільно-правовий договір про надання послуги, заплатити за неї і, зрештою, завітати на урочисту церемонію власного весілля.

З початку запровадження шлюбу за скороченою процедурою у трьох містах нашої області – Житомирі (з 1 березня 2017 року), Коростені та Радомишлі,  поєднали свої долі понад 900 пар.



Go to top