З метою забезпечення інформування мешканців територіальної громади та визначених робочою групою заінтересованих сторін повідомляємо, що 09.11.2021 року відбудеться стратегічна сесія з формування завдання на розроблення комплексного плану. Відбір учасників стратегічної сесії буде здійснено відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін.

Серед учасників стратегічної сесії повинно бути не більш як третина членів робочої групи.

Стратегічна сесія (громадські слухання) відбудеться з дотриманням карантинних заходів відповідно до Постанови КМУ від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» зі змінами.

Відповідальна особа - начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Баранівської міської ради Шевчук О.Г.

Go to top