З метою забезпечення сталого розвитку Баранівської міської територіальної громади з дотриманням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів, Баранівська міська рада рішенням 18 сесії 8 скликання від 14 вересня 2021 року  №896 розпочала процедуру розробки комплексного плану просторового розвитку території Баранівської міської територіальної громади. З даним рішенням можна ознайомитись на офіційному сайті громади http://otg.mrada-baranivka.gov.ua.

На вимоги Постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 №926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації» Баранівська міська рада повідомляє про початок прийому заявок  від активних мешканців громади, які бажають увійти до персонального складу робочої групи з розроблення завдання до комплексного плану просторового розвитку території Баранівської міської територіальної громади.

Заяви приймаються з 24 вересня 2021 року по 08 жовтня 2021 року включно на ім’я міського голови (Мігей О.Ю.)  в електронному вигляді на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
або у паперовому вигляді за адресою м. Баранівка, вул. Соборна, 12, перший поверх каб.№1.

 Зразок заяви можна завантажити тут





 

Go to top