Сьогодні голова Новоград-Волинської військової адміністрації Іван Туровський провів робочу зустріч з керівництвом міської ради, представниками поліції, 2 відділу Новоград -Волинського РТЦК та СП, ЦНАПУ. Обговорено питання військово-патріотичного виховання, піднесення бойового духу, проходження військової служби та вступу до лав "Стрілецького батальйону" та "Гвардії наступу".

Нагадуємо, що Національна гвардія України формує нові штурмові бригади і запрошує добровольців приєднуватися.

Міністерство внутрішніх справ України розпочинає формування штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ – “Гвардія наступу”. Головне завдання цих військових формувань – визволяти українські землі й вибити ворога з наших територій.

Особливістю процесу формування є те, що добровольці можуть самостійно вибирати в якій бригаді хочуть служити, звернутися до Центру надання адміністративних послуг й оформити всі необхідні документи або подати анкету онлайн.

Щоб заповнити анкету кандидата: переходьте на сайт https://storm.mvs.gov.ua/.

У структурі Національної гвардії формуються шість штурмових бригад: “Азов”, “Буревій”, “Кара-Даг”, “Рубіж”, “Спартан” та “Червона Калина”.

Усі спеціальні підрозділи Нацгвардії, Нацполіції та Держприкордонслужби підпорядковуються керівникам відповідних структурних підрозділів у структурі МВС, але діють у повній координації із тими оперативними командуванням Збройних сил України, у зоні відповідальності яких вони воюють.

#ГвардіяНаступу

  • mDSC_0003
  • mDSC_1036
  • mDSC_1046
  • mDSC_1059
  • mDSC_1061
  • mDSC_1065
Go to top