Прийом громадян, отримувачів допомог, пільг, житлових субсидій по місту Баранівка проводиться спеціалістами  відділу адміністрування всіх видів соціальної підтримки населення управління соціального захисту населення Баранівської міської ради за адресою вул.Соборна 20, каб. № 12( приміщення міської ради).

Жителі села Жари мають можливість звернутись до найближчого Кашперівського старостинського округу і отримати адміністративні послуги соціального характеру. Отримувачі соціальних виплат сіл Йосипівка, Табори з метою уникнення скупчень громадян в у мовах карантину за попереднім записом , який забезпечує діловод Йосипівського старостинського округу звертаються до каб.№10 за адресою вул.Соборна, 20.

Жителі Смолдирівського,Суємецького, Зеремлянського, Вірлянського,Рогачівського,Марківського, Кашперівського, Берестівського ,Полянківського, Ялишівського, Першотравенського старостинських округів подають документи на всі види соціальної підтримки населення безпосередньо в старостаті, де в приміщенні бувшої сільської, селищної ради облаштовано  віддалене робоче місце (фронт –офіс)

За інформцією по результату прийнятого рішення, також звертатись безпосередньо в старостинський округ до старости,діловода, та відділу адміністрування всіх видів соціальної підтримки населення  згідно терміну визначеного законодавством на опрацювання пакету документів та здійснення призначення виплат про який заявнику повідомляють при прийомі документів. .

Справи подаються електронно за допомогою програмного комплексу «Соціальна громада» Усі послуги соціального характеру проходять через ЦНАП, посадові особи органів місцевого самоврядування визначені забезпечити прийом  документів від громадян наділені функціями адміністраторів ЦНАПу.

Звертаємо Вашу увагу на те, що в умовах децентралізації фунції прийому документів закріплені за територіальними громадами, а призначення , опрацювання справи та відправлення її на виплату( отримання результату, рішення по розгляду справи) за районними державними адміністраціями, відділами, що в умовах реорганізації залишились при районних державних адміністраціях.

Даний процес задуманий державними органами влади, а саме Міністерством соціальної політики з метою наближення послуги до людини.

Відділ адміністрування всіх видів соціальної підтримки населення УСЗН Баранівської міської ради знаходиться за адресою:
м. Баранівка вул. Соборна,20, 1-й поверх, каб №12,№10.


Go to top