Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ Україна) разом з Українським Католицьким Університетом та у партнерстві з Цитрус Академією запускає новий навчальний онлайн-курс «Digital Challengers: як створити власний успішний відео блог» для молоді віком 16-22 роки. Курс буде цікавий тому, хто бажає навчитись розвивати власні Youtube/Tiktok блоги на соціальну тематику та створювати власні діджитал-медіа проєкти для молоді.

Під кураторством професійних менторів від Школи журналістики Українського Католицького Університету, ЮНІСЕФ Україна та діджитал-практиків Цитрус Академії, а також блогерів курс надасть практичні навики та допоможе розвинути власний діджитал медіа проект від ідеї та реалізації на одну із запропонованих тем:

Соціальні інновації та діджитал активізм

Вакцинація під час COVID-19   

Зміна клімату: відповідальне споживання, еко-активізм

UNICEF75 – 75-річчя ЮНІСЕФ, права дітей та молоді після пандемії

Громадський активізм та залучення молоді у розвиток місцевих спільнот

Толерантність та інклюзія

Після завершення курсу ЮНІСЕФ має на меті співпрацювати з молодими  блогерами та разом створювати контент для кампаній для молоді. За результатами навчання учасники презентуватимуть свої проєкти та будуть захищати їх перед експертами.

Відбір до курсу-практикуму триватиме до 14 квітня 2021 року на основі заповненої аплікаційної форми, короткого відео про себе та мотиваційного листа.

 

Дізнатися більше про курс на сайті http://llc.ucu.edu.ua/digitalchallengers

Реєстрація тут https://bit.ly/3rVdbTG

 

З повагою

секретаріат ініціативи "Громада, дружня до дітей та молоді"

 

Go to top