БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

31.03.2020                                                                                                                        № 57

Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету міської ради
від 12.03.2020  № 56 «Про
запровадження карантину для
усіх  типів  закладів освіти»

             На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 25.03.2020 № 239 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», з метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції (COVID- 19), керуючись ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:

1.    Внести зміни до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.03.2020  № 56 «Про запровадження карантину для усіх  типів  закладів освіти», а саме:
у пункті 1 слова і цифри «по 3 квітня 2020 року» замінити словами і цифрами «до 24 квітня 2020 року».

2.     Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кокітко Н.В.


      

Міський голова                                                                                       А. О. Душко


Керуючий справами виконкому                                                         Л. Л. Куцан









БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ
виконавчого комітету

31.03.2020                                                                                                                        № 58


Про надання статусу дитини-сироти
малолітнім ХХХХХХХ
та призначення опікуна над ними

Керуючись статтями 140, 146 Конституції України, підпунктом 4 пункту «б» статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 11 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», статтями 55, 56, 58, 61, 62, 63 Цивільного кодексу України, статтями 243, 244 Сімейного кодексу України, пунктами 22, 23, 35, 37, 42 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року № 866, розглянувши подання служби у справах дітей Баранівської міської ради від 30.03.2020 р., заяву Полякової Г.В. про призначення її опікуном над дітьми, враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті міської ради від 30.03.2020 р., виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:

1.    Надати статус дитини-сироти ХХХХХХХХХХ та ХХХХХХХ жителям ХХХХХ, батьки яких померли.

2.    Встановити опіку над ХХХХХХХХ та призначити опікуном над ними Полякову Ганну Василівну, ХХХХХХХХ р.н., жительку с. Зеремля Баранівського району Житомирської області.

3.    Покласти персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний та психічний розвиток дітей на опікуна Полякову Г.В.

4.    Службі у справах дітей Баранівської міської ради (Кучинська І.В.) здійснювати постійний контроль за умовами проживання та виховання зазначених дітей та щорічно до 30 березня готувати звіт про стан утримання, навчання та виховання дітей в сім’ї опікуна Полякової Г.В.

5.    Рекомендувати:
5.1. Баранівському відділенню поліції Новоград-Волинського відділу Головного управління Національної поліції в Житомирській області (Корнієць А.І.) щорічно до 25 березня подавати службі у справах дітей Баранівської міської ради інформацію про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку опікуна Полякової Г.В. та підопічних дітей.

5.2. Управлінню праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації (Ковбан М.О.) призначити та здійснювати виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт у межах видатків, передбачених у державному бюджеті.

6.    Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Л.Л. Куцан.



    Міський голова                                                                           А. О. Душко

    Керуючий справами виконкому                                              Л. Л. Куцан


Go to top