БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
РІШЕННЯ
виконавчого комітету
21.12.2018                                                                  № 308

Про надання одноразової грошової
допомоги громадянам Баранівської
міської ради

Розглянувши заяви громадян Баранівської міської ради про надання грошової допомоги на лікування та на покращення матеріально-побутових умов, враховуючи протокол №9 від 21.12.2018 р. засідання комісії по розгляду звернень громадян щодо надання одноразової матеріальної допомоги жителям Баранівської міської ОТГ, утворену рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.03.2018 № 63, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про соціальний і правовий статус військовослужбовців і членів їх сімей», виконавчий комітет міської ради
В И Р І Ш И В :
1.Надати одноразову грошову допомогу на лікування та на покращення матеріально-побутових умов громадянам, які проживають на території Баранівської міської ради за рахунок коштів загального фонду міського бюджету, передбачених для цієї мети згідно додатку.
2.Управлінню фінансів міської ради (Василевський О. В.) перерахувати кошти в загальній сумі 10000 грн. (десять тисяч гривень) на рахунок управління соціального захисту населення міської ради для виплати 10000 грн. (десять тисяч гривень).
3.Управлінню соціального захисту населення міської ради (Цицюра В. О.) забезпечити виплату грошової допомоги громадянам.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчого органу ради Савчука В. А.

Міський голова                                                                                         А. О. Душко

Керуючий справами виконкому                                                                  Л. Л. Куцан


Go to top