До депутата обласної ради Наталії Кокітко за допомогою звернувся головний лікар комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради Анатолій Сова. Він повідомив, що однією з найбільших проблем установи є відсутність нового транспорту, недостатнє фінансування на запчастини та паливно-мастильні матеріали. А швидке реагування на виклики – основа роботи екстреної медичної допомоги.

Наталія Володимирівна не залишилась байдужою до проблем і направила кошти з свого депутатського фонду на придбання зимової гуми для санітарного автомобіля Пежо, який здійснює обслуговування усіх екстрених викликів Баранівського району та перевезень важких хворих в обласні медичні заклади.

Колектив відділення пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги Баранівського району на чолі з старшим фельдшером Валентиною Залуцькою щиро подякували депутату обласної ради Наталії Кокітко за допомогу, побажавши їй здоров’я, щастя, благополуччя та фінансового процвітання.    

  • mDSC_0884
  • mDSC_0885

Go to top