ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради».

У відповідності до частини 9 статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я Баранівської міської ради, затвердженого рішенням Баранівської міської ради від 26.01.2021р. № 123, розпорядження міського голови від 16.02.2021 №45-од «Про затвердження складу конкурсної комісії», оголошується конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційне підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради».

Найменування: Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради».

Юридичне та фактичне місцезнаходження закладу: 12701, Україна, Житомирська область, м. Баранівка, вул. Звягельська, 66.
Основні напрямки діяльності підприємства:  визначені статутом, що додається.  

Статут , структура комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради» від 22 серпня 2019 року № 224 (додається).

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності комунального некомерційного підприємства ««Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради на 2021 рік складають  16355,5 тис. грн.

Документи для участі в конкурсі приймаються протягом чотирнадцяти календарних днів включно після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Баранівської міської ради у відділі юридичної роботи та управління персоналом Баранівської міської ради що знаходяться за адресою: 12701, Україна, Житомирська область, м. Баранівка, вул. Соборна, 20. (каб.№2).
Кінцевий термін прийняття документів 05 березня 2021 року.
Телефон та адреса електронної пошти для довідок:
(04144) 78-4-76,
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Для участі у конкурсі особа подає особисто або надсилає поштою конкурсній комісії у визначений в оголошенні строк документи :
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;
3) резюме у довільній формі;
4) автобіографію;
5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі, проектом розвитку закладу на 3-5- років;
8) довідку МВС про відсутність судимості;
9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
10) попередження стосовно встановлених Законом України «Про запобігання корупції» вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» ).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.
Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).
Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Вимоги до претендентів:
- вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань “Управління та адміністрування” або “Публічне управління та адміністрування”, або “Право”, або “Соціальні та поведінкові науки”, або “Гуманітарні науки”, або “Охорона здоров’я” та спеціалізацією “Організація і управління охороною здоров’я”. Стаж роботи на керівних посадах не менше 3 років.
- вільне володіння держаного мовою, знання чинного законодавства про охорону здоров’я та нормативних документів, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров’я, основи права в медицині, трудове законодавство; організацію фінансово-економічної діяльності закладів охорони здоров’я, антикорупційного законодавства та інших законодавчих і нормативно-правових актів;
- високі ділові, професійні якості та організаторські здібності. 

Умови оплати праці керівника закладу:
За виконання обов’язків Керівнику нараховується заробітна плата в межах фонду оплати праці виходячи з установлених:
посадового окладу, визначеного за відповідним тарифним розрядом Єдиної тарифної сітки;
підвищень посадового окладу (за наявність кваліфікаційної категорії, за роботу у шкідливих та важких умовах);
надбавок (за вислугу років, високі досягнення у праці, почесне звання тощо);
доплат (за науковий ступінь тощо);
премії, розміри якої залежать від особистого внеску в загальні результати роботи закладу та яка встановлюється відповідно до положення про преміювання за погодженням з Органом управління майном;
матеріальної допомоги на оздоровлення.
Преміювання Керівника, встановлення йому надбавок і доплат до посадового окладу, надання матеріальної допомоги здійснюються за розпорядження міського голови у разі відсутності заборгованості із заробітної плати працівникам закладу, за спожиті комунальні послуги та з платежів до державного і місцевих бюджетів у межах затвердженого фонду оплати праці.

Дата і місце проведення конкурсу:
Конкурс буде проведено 10.03.2021р. о 14 год. 00 хв. за адресою: 12701, Житомирська область, м. Баранівка, вул. Соборна,20,  зал засідань.

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Статут та структура підприємства

У зв’язку із допущенням технічної помилки внесено уточнення до оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради»:

1. Діючий Статут, структура комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради» від 05.06.2020 року № 2891 (додається).

2. Вимоги до претендентів викласти в наступній редакції:
- вища освіта II рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань “Управління та адміністрування” або “Публічне управління та адміністрування”, або “Право”, або “Соціальні та поведінкові науки”, або “Гуманітарні науки”, або “Охорона здоров’я” та спеціалізацією “Організація і управління охороною здоров’я”. Не менше 3-х років трудового стажу за основою спеціальністю або одного року на керівних посадах.
- вільне володіння держаного мовою, знання чинного законодавства про охорону здоров’я та нормативних документів, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров’я, основи права в медицині, трудове законодавство; організацію фінансово-економічної діяльності закладів охорони здоров’я, антикорупційного законодавства та інших законодавчих і нормативно-правових актів;
- високі ділові, професійні якості та організаторські здібності.




Go to top