Баранівська міська рада оголошує конкурс на зайняття вакантної посади начальника відділу бухгалтерського обліку та економічного розвитку, інвестицій та закупівель Баранівської міської ради.
Вимоги до претендентів: громадянство України, вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра за спеціальністю «Фінанси і кредит», вільне володіння державною мовою, стаж роботи на керівних посадах на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі не менше 1 року.
Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

1.    Заява про участь у конкурсі, в якій зазначається про ознайомлення заявника із встановленим законодавством обмеження щодо прийняття на службу в органи місцевого самоврядування та її проходження.
2.    Заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними додатками.
3.    Дві фотокартки розміром 4x 6 см.
4.    Копії документів про освіту.
5.    Копія документа, який посвідчує особу.
6.    Довідка про допуск до державної таємниці (у разі наявності).  
7.    Декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному вебсайті НАЗК).
8.    Копія трудової книжки.
9.    Копія військового квитка (для військовослужбовців та військовозобов’язаних).

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом  організаційно-кадрової роботи Баранівської міської ради
 Документи для участі у конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 (2-й поверх каб. №3).





Go to top