Правові підстави проведення конкурсу: постанова Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я»; рішення 19 сесії Баранівської міської ради від 02 квітня 2018 року № 1045 «Про створення комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради».

Назва підприємства:
Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради».

Юридичне та фактичне місцезнаходження: вул. Звягельська, 66, м. Баранівка Житомирської області, 12701.
Основні напрями діяльності підприємства визначені Статутом, та структура підприємства, що додаються нижче.

Кошторисні призначення для фінансового забезпечення діяльності комунального некомерційного підприємства ««Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради на ІІ півріччя 2018 року складають 6515,0 тис. грн.

Назва вакантної посади: головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради.

Строк і місце прийняття документів:
Документи для участі в конкурсі приймаються в запечатаному вигляді (крім заяви) протягом чотирнадцяти календарних днів після дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Баранівської міської ради.
Кінцевий термін прийняття заяв 30 вересня  2018 року.
Документи приймаються за адресою: 12701, м. Баранівка, вул. Соборна, 20, відділ діловодства та організаційної роботи Баранівської міської ради.
Електронна адреса для довідок: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Телефон для довідок: (04144) 42035
Контактна особа: Кокітко Наталія Володимирівна

КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ:
- повна вища освіта (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки «Медицина»;
- проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю;
- підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо у разі наявності);
- наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності;
- наявність спеціалізації (кваліфікаційної категорії) «Організація і управління охороною здоров’я»;
- стаж роботи на керівних посадах у структурі первинної медико-санітарної допомоги не менше 6 місяців;
– вільне володіння державною мовою, знання чинного законодавства про охорону здоров’я та нормативних документів, що регламентують діяльність органів управління і закладів охорони здоров’я, основи права в медицині, трудове законодавство; директивні документи, що визначають завдання та функції медичних закладів; організацію фінансово-економічної діяльності закладів охорони здоров’я, антикорупційного законодавства та інших законодавчих та нормативно-правових актів;
– високі ділові, професійні якості та організаторські здібності.

УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ КЕРІВНИКА: визначаються на договірних засадах відповідно до типової форми контракту з керівником державного, комунального закладу охорони здоров’я, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року   № 642.

ДАТА ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:
засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій учасників конкурсу на зайняття посади головного лікаря комунального некомерційного підприємства ««Центр первинної медико-санітарної допомоги» Баранівської міської ради  відбудеться 01 жовтня 2018 року – 15.00.
Проведення конкурсу відбудеться у приміщенні Баранівської міської ради за адресою: вул. Соборна, 20, м. Баранівка Житомирської області, 12701.
 
ДЛЯ УЧАСТІ У КОНКУРСІ ОСОБА ПОДАЄ ОСОБИСТО АБО НАДСИЛАЄ ПОШТОЮ у визначений в оголошенні строк ДОКУМЕНТИ:
1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за формою згідно з додатком 1;
3) резюме у довільній формі;
4) автобіографію (у випадках, визначених законодавством);
5) копію (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, кваліфікаційну категорію, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника закладу охорони здоров’я, а також копію трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
6) згоду на обробку персональних даних згідно з додатком 2;
7) конкурсну пропозицію обсягом не більше 15 сторінок друкованого тексту в паперовій та електронній формі;
8) довідку МВС про відсутність судимості;
9) медичні довідки про стан здоров’я, щодо перебування особи на обліку у психоневрологічному та наркологічному закладі охорони здоров’я за формами, затвердженими МОЗ;
10) попередження стосовно встановлених Законом України “Про запобігання корупції“ вимог та обмежень, підписане претендентом на посаду, за формою згідно з додатком 3;
11) заяву про відсутність у діях особи конфлікту інтересів згідно із додатком 4;
12) підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (відповідно до абзацу першого частини третьої статті 45 Закону України “Про запобігання корупції“).

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються конкурсній комісії в запечатаному вигляді.

Додаток 1
Додаток 2
Додаток 3
Додаток 4
Статут підприємства
Структура підприємства








Go to top