Нещодавно фахівець сектору взаємодії з роботодавцями Баранівської районної філії Т.Заліщук відвідала ТОВ "БАРАНІВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД" ознайомилася з діяльністю підприємства, переліком професій та спеціальностей, які використовуються у виробничій діяльності тощо.

Зі свого боку фахівець ознайомила роботодавця зі спектром послуг, що надає служба зайнятості, а саме: укомплектування вільних робочих місць відповідно до заявлених роботодавцями вимог до претендентів; підбір кадрів для виконання інших робіт тимчасового характеру; можливості професійного навчання безробітних під конкретні робочі місця; легалізація зайнятості та створення нових робочих місць.

Робоча зустріч представника служби зайнятості відбулася з інспектором з кадрів В.Сус та бухгалтером С.Танською.

З роботодавцем було обговорено проблемні питання на ринку праці, зміни в законодавстві про зайнятість, зупинилися на питаннях працевлаштування неконкурентоспроможних громадян, що потребують додаткової підтримки та сприяння у працевлаштуванні тощо.

Підбиваючи підсумки зустрічі між роботодавцем та фахівцем служби зайнятості досягнуто домовленість про подальшу співпрацю у напрямку поліпшення ситуації на ринку праці.

 

Go to top