Сьогодні вирішення питання зайнятості населення неможливе без налагодження взаємовигідних партнерських відносин між службою зайнятості і роботодавцями. Тому досвід останніх років Баранівської районної філії Житомирського ОЦЗ свідчить, що співпраця з роботодавцями більш ефективна, якщо вона будується на основі врахування інтересів роботодавців, і перш за все – економічних. Саме тому актуальним напрямком в роботі центру зайнятості з роботодавцями, який покликаний стимулювати їх на створення нових робочих місць, є компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Це вже дало можливість з початку 2019 року 10 безробітним отримати роботу, а 5 роботодавцям зекономити витрати на сплату єдиного соціального внеску, а саме: Чубар Т.Р., Повшедна О.О., Решетнік С.В.

Саме на співпрацю з роботодавцями налаштована державна служба зайнятості, тому що вони є не тільки одержувачами послуг, але й соціальними партнерами, які створюючи робочі місця, сприяють зниженню економічної напруженості в районі.

Роботодавці, які планують створити нові робочі місця, можуть заздалегідь звернутися в службу зайнятості для підбору на перспективу кадрів чи для замовлення їхнього професійного навчання.

  • 2019-03-22vizit1
  • 2019-03-22vizit2
  • 2019-03-22vizit3

Go to top