Стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021–2027 роки (далі ‒ Стратегія) та Плану захо¬дів із реалізації стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021‒2023 роки (далі ‒ План).

Мета Стратегії та Плану полягає у вирішенні спільних проблем та реалізації спільних завдань щодо ефективного розвитку продуктивних сил громади, раціонального використання ресурсного потенціалу, створення комфортних умов життя населення, забезпечення екологічної безпеки та вдо¬сконалення територіальної організації суспільства.

Стратегія та План затверджуються рішенням Баранівської міської ради.

Громадське обговорення проектів Стратегії і Плану та звіту про стратегічну екологічну оцінку (далі ‒ Звіт про CEO) проводиться у формі надання письмових зауважень і пропо¬зицій (у тому числі в електронному вигляді) з 16 листопада 2021 року до 15 грудня 2021 року.

З проектами Стратегії та Плану, звітом про CEO можна ознайомитися у Баранівській міській раді за адресою: вул. Соборна, 12, (третій поверх - КУ «АМОР») м. Баранівка, Житомирська обл., або за посиланням: https://otg.mrada-baranivka.gov.ua/

Зауваження і пропозиції до проектів Стратегії та Плану, звіту про CEO надавати до Баранівської міської ради на адресу: вул. Соборна, 12 (третій поверх – КУ «АМОР»), м. Баранівка, Житомирська обл., електронна пошта: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Транскордонні консультації в рамках зазначеної процедури стратегічної екологічної оцінки не проводяться.

 

З проєктом Стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади до 2027 року знайомтесь тут

Зі Звітом про стратегічну екологічну оцінку Стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021-2027 роки та Плану заходів із реалізації стратегії розвитку Баранівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки знайомтесь тут

 

Go to top