БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

32 сесія 8 скликання

 

 

­­­­­­­­­­­­­­­­4 липня 2019   року                                                                     № 1931

 

 

Про затвердження переліку проектів

реалізація яких запланована на 2019 рік

за рахунок коштів субвенції з державного

бюджету місцевим бюджетам на формування

інфраструктури Баранівської об’єднаної

територіальної громади

 

 

                  Керуючись ст. 26, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетним Кодексом України та відповідно до Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 №200 та Розподілу у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад,  міська рада

 

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Затвердити перелік проектів , реалізація яких запланована на 2019 рік за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури Баранівської об’єднаної територіальної громади згідно Додатку 1.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Кокітко Н.В. та на комісію з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (Нечипорук Д.В.).

 

 

 

Міський голова                                                                              А.О.Душко    

 

 

 

 

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Р І Ш Е Н Н Я

32 сесія  8 скликання

      

04 липня 2019 року                                                                                  № 1932

      

Про внесення змін до міського бюджету

Баранівської міської  об’єднаної

територіальної громади на 2019 рік

 

 

         На підставі статті 143 Конституції України, Бюджетного кодексу України, статей 26, 61 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи  звернення розпорядників коштів та рекомендації постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку, міська рада

                                          ВИРІШИЛА

  1. Внести зміни до рішення 27 сесії 8 скликання міської ради від 21.12.2018 №1562, із змінами та доповненнями від 12.03.2019 №1748, від 10.05.2019 №1792 та від 12.06.2019 №1927.
  2. Додатки №3 та 7 викласти в новій редакції.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку.

 

 Міський голова                                                                А.О.Душко

 

 

 

                                

БАРАНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

РІШЕННЯ

32  сесія  8 скликання

 

4 липня 2019 року                                                                                                № 1933

 

Про надання дозволу на виготовлення технічної

документації із землеустрою щодо інвентаризації

земельної ділянки комунальної власності

Баранівської об’єднаної територіальної громади для

ведення особистого селянського господарства

 

        Заслухавши інформацію начальника відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності Шевчук О.Г. про необхідність виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки, керуючись ст.12,125,126 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення порядку набуття прав на землю», Законом України «Про реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 р. №290, ст.12,25 Закону України «Про землеустрій», ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища, міська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Баранівській міській раді в особі міського голови Душка А.О. замовити розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності Баранівської об’єднаної територіальної громади орієнтовною площею 0,09 га для ведення особистого селянського господарства по вул.Молодіжній,12  в с.Рогачів Баранівського району Житомирської області. Дана земельна ділянка відноситься до земель сільськогосподарського призначення.

 

  1. Відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та комунальної власності після виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності зареєструвати земельну ділянку у відділі Держгеокадастру та подати технічну документацію на розгляд сесії міської ради для прийняття рішення про її затвердження.

 

  1. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування, будівництва та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Міський голова                                                                                                                   А.О.Душко

 

З додатками до рішень сесії можна ознайомитися тут

Go to top