19 березня 2021 року відбулося засідання комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2020 році спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.

Цього року комісія уже вдруге погодила дозвіл на перерахування коштів зі спеціального рахунку на оплату придбання житла для дитини, з числа дітей-сиріт, яка перебувала на квартирному обліку при виконавчому комітеті Баранівської міської ради з 2008 року.

З даного рахунку, який був відкритий на цю дитину, будуть виділені гроші у сумі 350 тис. 079 грн. на придбання квартири у селі Миронівка Київського району.

Баранівська міська рада щиро вітає юну власницю житла та бажає подальших успіхів у дорослому самостійному житті.

На квартирному обліку та на соціальному квартирному обліку як такі, що потребують поліпшення житлових умов перебувають ще багато дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Тому робота органів місцевого самоврядування в даному напрямку продовжуватиметься й надалі.

Go to top