Баранівська міська рада є учасником проекту «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів.

29 січня 2021 року в залі засідань міської ради збирались члени робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Баранівської громади. Координаторка громад, учасниць вищезазначеного проєкту, Тетяна Лялька, звертаючись до присутніх, зазначила, що метою проекту є максимальна підтримка громадськості у частині безпеки, підтримка ветеранських спільнот і максимальне залучення ветеранських ініціатив.   

Основним завданням засідання стало напрацювання напрямків плану з громадської безпеки Баранівської громади на 2021 рік.

Серед іншого було запропоновано створити громадське формування для охорони громадської безпеки, встановити камери відеоспостереження в населених пунктах громади, залучати психолога для роботи з учасниками АТО/ООС та у випадках насильства у сім’ї, популяризувати світловідбиваючі елементи, посилити патріотичне виховання молоді тощо.

Дві конкретні ініціативи з плану можуть бути подані та профінансовані коштом Програми ООН із відновлення та розбудови миру, кожна з них на суму 1 тис. доларів.

Присутній на зібранні Баранівський міський голова Олександр Мігей, сказав, що для громади надзвичайно важливою є реалізація цих проектів, адже з місцевого бюджету немає можливості втілювати в життя такі ідеї.

  • mDSC_1083
  • mDSC_1084
  • mDSC_1086
  • mDSC_1087
  • mDSC_1088
  • mDSC_1095
 

Go to top