За свої 100 років Меланія Йосипівна багато чого пережила. Народилась ювілярка у Дубрівці в багатодітній родині колгоспників. Ніколи не зітруться з її пам’яті роки війни. Ще зовсім молодою її відвезли в Німеччину на примусові роботи на завод. Їй вдалось втекти і повернутись в Україну, де потрапила до партизан, а потім до складу супроводжуючих військового транспорту. По завершенні Другої світової війни все життя працювала в колгоспі. Народила й виховала 4-х дітей, а тепер має 10 онуків, 20 правнуків і 1 праправнука.

Життєва мудрість ювілярки, багаторічний досвід, незламність перед воєнними лихоліттями, голодоморами та труднощами післявоєнної відбудови – це приклад для наслідування молодому поколінню.

Міський голова Анатолій Душко разом із керуючою справами виконкому Людмилою Куцан та начальником відділу організаційно-кадрової роботи Оленою Костецькою привітав ювілярку з її особистим святом.

Керівник громади щиро подякував Меланії Йосипівні за відданість рідному краю, її невичерпний оптимізм, побажав міцного здоров'я, сімейного благополуччя та нових щасливих років життя.
 

  • mDSC_0251
  • mDSC_0258_



Go to top