13 грудня 2019 року в багатофункціональному центрі реабілітації відбувся круглий стіл за участю міського голови Анатолія Душка,  начальника управління соціального захисту населення Баранівської міської ради Володимира Цицюри, заступника начальника управління соціального захисту населення Баранівської міської ради-директора центру Наталії Нікітчиної, представника батьків, які виховують дітей з інвалідністю Сніжани Банцер, голови ГО «Життя без бар’єрів» Ігоря Радзивіла та працівників центру.

За круглим столом було підведено підсумки роботи центру за 3 місяці та обговорено питання стратегії розвитку центру, можливість співпраці з медичними, освітніми установами та іншими реабілітаційними центрами. Також було вирішено створити батьківський комітет, завдяки якому буде реалізовуватися обмін досвідом з питань реабілітації між батьками та центром.

Інформуємо, що за консультацією чи отриманням послуг реабілітації в багатофункціональний центр реабілітації можуть звертатися батьки, які виховують дітей з інвалідністю або дітей групи ризику щодо отримання інвалідності.

Адреса багатофункціонального центру реабілітації: м. Баранівка, вул. Звягельська, 66 (тел. 096-804-31-04).

  • mDSC_0301
  • mDSC_0302
  • mDSC_0304
   










 

Go to top