Іноді люди з різних причин, самі того не бажаючи, потрапляють до категорії громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах. Такими сім’ями у нашій громаді опікується управління соціального захисту населення та служба у справах дітей Баранівської міської ради. Досить часто керівництво громади звертає увагу тих, хто займається благодійництвом чи має для цього певні можливості на потребу надання допомоги таким людям. І це приносить результат.

На початку серпня з проханням допомогти зібрати в перший клас 10 діток з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах до Олени Стретович, директора ТОВ «Органік Мілк», звернулася служба у справах дітей Баранівської міської ради. Підприємство відразу ж перерахувало кошти на купівлю ранців для цих майбутніх школяриків. Слід зауважити, що на такі ж цілі благодійну допомогу ТОВ «Органік Мілк» надавало й у 2018 році.

Першокласникам Дмитру й Нікіті, які мешкають у Баранівці, 28 серпня новенькі портфелики вручила перший заступник міського голови Наталія Кокітко, а Сергію, Любомиру, Іллі, Софії, Анні, Сергію, Вікторії та Єгору, що мешкають в інших населених пунктах ОТГ, ранці передали виконуючі обов’язки старост.

Баранівська міська рада висловлює щиру подяку директору ТОВ «Органік Мілк» Олені Стретович, яка відгукнулась та направила кошти на допомогу першокласникам. Бажаємо, щоб ріка Вашого благодійництва не міліла, а безкорисливо віддане дітям поверталося сторицею.
Міськвиконком  

  • mDSC_0459
  • mDSC_0460
  • mDSC_0462
  • mDSC_0465
Go to top