Про ще одне нововведення, яке запрацювало в Баранівському комунальному некомерційному підприємстві «Центр первинної медико-санітарної допомоги» повідомила головний лікар цієї установи Тетяна Пісчанська.

Жителі Баранівської громади та смт. Першотравенськ відтепер за потреби можуть потрапити на прийом до сімейного лікаря у вечірній час та в вихідні дні у черговому кабінеті, який працює на другому поверсі поліклініки (вул.Звягельська,66, м.Баранівка). У черговому кабінеті (кабінет №208) у будні дні з 16:00 до 20:00 прийом веде сімейний лікар, а у вихідні та святкові дні з 9:00 до 13:00 – сімейний лікар та педіатр. У кабінеті є можливість зробити кардіограму. Кожен лікар забезпечений набором швидких тестів для аналізів, а тому на місці можливо виміряти рівень глюкози в крові, зробити обстеження на тропоніни, гепатити, ВІЛ тощо.

«У черговому кабінеті пацієнти, як дорослі, так і діти, можуть отримати невідкладну допомогу і консультацію сімейного лікаря. Медики за потреби відразу направляють хворих на стаціонар для консультації вузьким спеціалістом, або ж відкривають лікарняний лист. У години роботи з кабінетом можна зв’язатися за тел.: 097-927-85-35,» - каже завідуюча Баранівською амбулаторією загальної практики сімейної медицини, сімейний лікар Людмила Бортник.

У роботі первинної ланки медицини Баранівської громади у минулому, 2018 році, відбулося багато позитивних змін. Початок роботи чергового кабінету – одна із них. Керівництво Баранівської міської ради, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та сімейні лікарі мають на меті покращення якості надання медичної послуги людям і активно працюють у цьому напрямку.

Лариса Пилипко, провідний спеціаліст з інформаційної роботи Баранівської міської ради
 
 

  • mDSC_1527
  • mDSC_1529
  • mDSC_1532

Go to top