Історію і країну творять люди, історію щасливого дитинства творять батьки.
    Батьківство – це велике щастя, і разом з тим велика жертовність.

    Це свято великого серця, безкорисної любові та безмежної доброти. Символічно і невипадково ми відзначаємо його в день християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.
    Ми щиро вітаємо і пишаємося родинами, які усиновили дітей. Віримо, що батьки і діти, яких об’єднала доля, будуть щасливими, адже родина, в якій є усиновлена дитина – це родина назавжди.
    Кожне свято, і навіть невелике досягнення – це щоденна, кропітка і відповідальна робота працівників державних органів, служб, закладів, громадських та благодійних організацій.
    Дитина у різні періоди свого життя запам’ятовує усе, що із нею відбувається в навколишньому світі. Дитяче серце м’яке як віск, у ньому відбивається все. Яким буде той відтиск – добрим чи ображеним на все життя, залежить від нас дорослих.
    Кожна дитина має право і повинна мати сім’ю, маму і тата – це закон життя!
    
    Баранівська міська рада, служба у справах дітей міської ради висловлює слова вдячності всім тим людям, чия наполеглива праця та активна суспільна позиція допомагає вирішити проблеми дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
    Наша повага і вітання всім, хто причетний до втілення цього закону в життя! З Днем усиновлення!    

Go to top