Сердечно вітаємо з Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва усіх, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати та відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. Вони підживлювали та зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу ви звеличуєте рідну Україну, примножуєте її успіхи та досягнення.

Щиро вдячні працівникам відділу культури, сім’ї, молоді та спорту, клубних установ, бібліотек, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, вагомі духовні здобутки.

Зичимо вам довголіття, міцного здоров’я, щастя, добробуту та благополуччя в родинах, творчих успіхів і достатку. Нехай в усіх справах вас завжди супроводжують пісня, натхнення, оптимістичний дух та віра у щасливе майбутнє рідного народу і нашої держави. Хай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!

З повагою
Анатолій Душко, міський голова
Наталія Кокітко, депутат обласної ради


Go to top